10 jaar

10 jaar geleden startte de organisatie Eyeswideshut.be op om kleine soirees te organiseren voor libertijnse koppels. Het succes leidde tot omvorming van eyeswideshut.be naar van Deccadent.com in 2016, met een prachtig portaal, meer dan 2500 internationale leden en verschillende Venetiaanse sensuele galabals per jaar.

Fabbules.be

Dit jaar werd Fabbules.be opgestart als een bijkomend portaal bij Deccadent.com. Fabulles werd opgericht om koppels en libertijnse vrienden op het domein Chateau Fabelles in kleine groepen of per koppel, te voorzien van extra mogelijkheden zoals een boudoir fotoshoot, libertijns weekendverblijf B&B op het kasteel en een vakantie gitte.

Vrouwvriendelijkheid, verleiding en sensualiteit

Sinds de opstart, 10 jaar geleden, hebben stijl, klasse, respect en de mogelijkheid tot libertijnse vrijheid zonder verplichtingen steeds de hoeksteen gevormd van al de georganiseerde activiteiten.

Met het oog voor vrouwvriendelijkheid, verleiding en sensualiteit en de gegarandeerde integere sterke veilige waarde van een koppel, onderscheiden wij ons van parenclubs of andere erotisch georganiseerde evenementen.

Voor de libertijnse activiteiten is er ook steeds een seksconsulente ter beschikking.