Kasteel verblijf

KASTEEL WEEKEND VOOR KOPPELS

Ben je op zoek naar een stijlvol kasteelverblijf met een sensuele toets, samen met bevriende koppels of gelijk denkende gasten? Diep in de Ardennen kan je uniek weekend beleven op het Château Fabulles.

Dit stijlvolle B&B-kasteel bevindt zich in een klein pittoresk dorpje midden in de groene bossen bovenop een heuvel waardoor je er een prachtig panoramisch uitzicht hebt op de Ardennese natuur…. Deze magische plek prikkelt alvast bij iedereen die toekomt.

Speciaal voor libertijnse koppels kan het kasteel geboekt worden, of worden er specifieke data gekozen. De stijlvolle grote kamers en het heerlijk ontbijt in dit prachtig kasteeldecor zorgen voor een heerlijke rust en ontspanning.

Tijdens het verblijf zorgen de organisatoren dat uw privacy beschermd blijft en geven zij u de mogelijkheid u vrijer en veilig te voelen in uw libertijns gedachtengoed. Al het gebeuren kadert in een stijlvolle, klasse volle ervaring met een sensuele toets.

Er wordt door de organisatie, bijgestaan door een seks-consulente, toegekeken dat ieder met respect en binnen de eigen normen en waarden van het koppel gewaardeerd wordt.

Met het oog op kennismaking met gelijk denkenden of met bevriende koppels, zorgt de organisatie en het kasteel voor een prachtig kader waarin sensualiteit tot uiting kan komen.

Deze ervaring onderscheidt zich 100% van de gekende parenclubs of andere erotische evenementen daar er geen verplichtingen zijn tot enige interactie met anderen in welke vorm dan ook, en dat passionele momenten enkel op de slaapkamer kunnen plaatsvinden.

Anderzijds is het mogelijk dat de dames in stijlvolle vrouwelijke sensuele kledij genieten van het 17de-eeuwse diner.
Gesprekken, vragen, fantasieën, humor betreffende het libertijnse zijn altijd welkom en zorgen zelfs voor een sensuele prikkeling voor ieder aanwezig.Een weekendverblijf kan op aanvraag gecombineerd worden met een boudoir fotoshoot.Voor meer informatie betreffende dag activiteiten (van heerlijke natuurwandelingen, bezienswaardigheden tot speelse opdrachten) kan u ons steeds contacteren.In het kader van de huidige Corona pandemie, is het verplicht dat iedereen bij aankomst een Corona test (fast kitt) laat uitvoeren.

Enkel gasten die negatief blijken te zijn, kunnen op het kasteel verblijven. Deze maatregel is er voor uw veiligheid en die van de organisatoren.